BOR HER YERDE

Öğrencilerin bor madenin nasıl ve nerelerde kullanıldığını öğrenmelerini amaçlıyoruz. Ayrıca paydaşlarla işbirliği , çevrelerindeki bor madeninden elde edilen ürünleri tanımalarını ve bundan yola çıkarak birçok madenin de günlük hayatta nasıl ve nerelerde kullanıldığının fark edebilmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

We aim to teach students how and where boron is used. In addition, we aim to cooperate with stakeholders, to enable them to recognize the products obtained from the boron mine around them and to realize how and where many minerals are used in daily life.

ÇALIŞMA SÜRECI

1. adım:Okullarda çalışma ekiplerinin kurulması ve projenin tanıtım toplantısının yapılması ve veli izin belgelerinin alınması (ocak)

2. adım:Proje yürütücülerinin ve öğrencilerinin projeye sağlayacakları katkılar konusunda fikir alışverişi yapacakları online toplantı yapılması(subat)

3. adım:okulların kendi proje logosunu tasarlaması ve proje logosunun seçilmesi(şubat)