"OKU-YORUM" PROJEMİZ

Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi Şubat Ayı itibarı ile okulumuzda uygulanmaya başlamıştır.
          Amacımız öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını  geliştirmesini sağlamaktır.
          Proje kapsamında kitaplarımızı belirledik ve takımlarımızı oluşturduk.

Yayın: 25.02.2022 - Güncelleme: 25.02.2022 11:20 - Görüntülenme: 208