Okulumuz öğrencileri TCG gemisini ziyaret etmistir.

Emeği gecen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı, bu alanda, hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine, Ata'mızın verdiği önemi ifade etmektedir.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Meltem GÜMÜŞ ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ayşe SOYLU'nun hazırlamış olduğu kutlama programı, Müzik Öğretmeni Seçil ARSLAN ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Güler BABAOĞLU'nun  da katkılarıyla coşku ile kutlandı.

5. sınıftan başlayarak 12. sınıf öğrencilerimiz de dahil olmak üzere okul geneli performans değerlendirme çalışması yapılmıştır.Sonuçlar Akademik Takip komisyonunca değerlendirilerek öğrenci ve velilerimizle paylaşılmıştır. Öğrencilerimizin eksik veya yetersiz olduğu konular komisyonca belirlenerek telafisi sağlanmaktadır.

Dost kitaplar/kitap dostları okuyan 7'ler projesi kapsamında her sınıf düzeyinde takımlar oluşturulmuş ve öğrencilerimizin yenilikçi düşünce çalışmaları yapmaları, eğitimde iyi örnekler oluşturmarı gibi çalışmalar yapılarak öğrencilerimizin aktif olarak eğitimin içinde yer almaları sağlanmıştır.

Okulumuzda Ramazan ayı etkinlikleri altında Meslek Dersleri Öğretmenleri Esra DOĞAN, Rümeysa YOLCU, Rahmi BİLGİ, Sedat ANDURMAK, Sıddıka MANAVOĞLU ve Mahperi YAĞIZ tarafından ortaokullara kavanozda dua, sadaka kumbarası, Ramazan panosu, mukabele ve iftar yemeği yapılmıştır.

Okulumuz öğrencisi Batuhan GÖKÇEK, Genç Bilaller ezan okuma yarışması İzmir birinci bölge ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Çiğli İlçe Turnuvası Finalinde Kulami oyununda İlker Oğuz ve Küre oyununda Taner Tamer ilçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder il turnuvasında başarılar dileriz.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri arası Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması'nın İzmir 1. bölge finali 10/04/2023 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilmiştir.
    Yarışmaya 6 Anadolu imam hatip lisesi öğrencisi katılmıştır. Birinci Gaziemir Şehit Er Selahattin ŞENER, AİHL öğrencisi Talha YILDIRIM, ikinci Karşıyaka İlhan Varank AİHL öğrencisi Cemal TÜRKEŞ, Üçüncü Menemen Şehit Hakan GÜLŞEN, AİHL öğrencisi Hasen DEMİRCAN olmuştur.

Okulumuzda  DKAB ve Meslek derslerinde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü (DOGM). sitesindeki ders sunuları, etkinlikler ve testlerden istifade ederek öğrencilerimizin derslere karşı olan ilgilerini, ders verimini ve kalitesini artırmaya çalışıyoruz.

2023 İzmir İnternet Haftası (10-14 Nisan) teması olan "Eğitimde Yeni Teknolojiler" ile ilgili okulumuzda  gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, öğretmenimiz Zarife ALKAN tarafından «Cody Yetkinlik Oyunu» okul geneline yaygınlaştırılmıştır.

Meslek dersleri öğretmenlerinin planlamaları eşliğinde okul panomuzda haftanın ayet ve hadisleri öğrencilerimize sunulmuştur.

Okulumuzda askıda kitap uygulaması başlatılmıştır. Böylece öğrencilerimiz kitap okumaya teşvik edilip, aynı zamanda kitap sevgisini oluşturmaları saglanmıştır.